Anmäld till Frösöberget Runt 2019

På väg till en 5:e plats Frösöberget Runt 2018

Har anmält mig nu till Frösöberget Runt som är första av tre deltävlingar i Sportsgym Tour, där jag förra året slutade total 3:a. Nästa vecka är det dags för Frösöberget Runt där jag slutade 5:a efter haft en ganska tung dag. För att prestera bättre i år så behöver man träna och löpningen har ju börjat gå bättre och bättre på senaste så det finns hopp. 

Tanken var att köra backintervaller på löpband idag men efter en heldag med plantsättning så somnade jag direkt och sov en timme. Hade hopp om att piggna till men det gjorde jag inte så istället så åt jag hamburgare (hemgjorda), chips och godis samt drack läsk. Ni ser ju, man lär ju inte springa snabbt uppför nästa veckas Frösöberget Runt efter en sådan torsdagfet dag som idag, däremot snabb nerför. Så kan det vara men ibland så få man känna av vad kroppen vill och behöver och inte bara träna på, dessutom har magen krånglat samt haft illamående emellanåt hittills denna vecka som gjort att det t.o.m. varit svårt att äta ibland. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *