Åker Bruksvallspremiären

Bild från dagens lopp där Nils Holgerson åkte, ingen vacker syn.

Bild från förra årets premiär i Bruksvallarna där jag skuttade upp från en backe mer likt Nils Holgerson än en skidåkare. Foto: skidzonen.se

Dagens skidnyhet som hela Sverige pratar om är att jag åker premiären i Bruks. Precis som 255 andra killar kommer jag åka 10 km skate på fredagen, men inte mer än så. Ska bli skoj att få och kunna tävla igen oavsett på vilken nivå jag kan ligga på.

Har annars blivit en del träning idag, fyra timmar faktiskt. Detta fördelat med ett klassiskt pass och ett på skate. Vanlig distansträning var det som gällde med inslag av impulser. Fick bra hjälp så man är trots allt inget hopplöst fall, kanske bli snabb en gång i tiden. Det klassiska passet bestod av enbart stakning och det i två timmar. Sista halvtimmen var riktigt seg, märks att den där överkroppen inte har tränat mycket kondition i höst.

Är annars fortsatt bra här i Saxnäs, har varit en hel del folk i den lilla orten samtidigt vi har varit här. Bl.a. ha delar av polska landslaget varit/är här och ett gäng från Umeå har varit här samt Lycksele skidgymnasium.

Annars då? Två svenskar är förnärvarande topp nio i världen i golf, en av världens största sporter. Var bara tvungen att få med det, mäktigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *