90 minuter skejttröskelBild från ett intervallpass från förra året.

Drog till skidstadion denna förmiddag med förhoppning att jaga höjdmetrar och köra 90 minuter skejttröskel i ett svep. 90 minuter blev det men inte riktigt där jag helt ville åka. Var nämligen inte bara stängt på skidstadion utan alla tuffa VC- banor var också avstängde, en information som inte hade gått ut. Körde även på ett av mina tävlingspar så var knappast intresserad att köra ut till Spikbodarna. Var ju less redan innan allt hade börjat.

Samlade lite mod och efter lite uppvärmning så körde jag utan att stanna eller för den delen gick ner i fartställning i 90 minuter. Drack faktiskt heller inte utan bara tuggade på. Körde sex varv, där ett varv gick runt 3:an först och sen 1,7:an innan man avslutade med Björnberget. Första två varven gick något fortare än de fyra sista men som andra sidan var väldigt jämna. Tror att plusgraderna som kom under passets gång kan ha gjort föret något långsammare.

Hade egentligen ingen pigg känsla men orka harva på så länge utan dip, få jag ändå anse som ett bra tecken och bra genomförande. Det gick även klart snabbare än vad känslan var, dock så hade det kanske varit annat om jag körde på VC- banorna. Men jag fick verkligen jobba på överallt och hela tiden, suger musten ur en men ett bra pass tror jag. Siffror:

  • Tid: 1:29:59 h
  • Distans: 32,28 km
  • Snittfart: 21,6 km/h
  • Snittpuls: 164 (86%)
  • Höjdmeter: 494 m

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *