8×3 min barnvagnsintervaller


Fick till ett intervallpass med Lova i vagnen, kör med mest flex så det blir skönt för henne, jagar inte tider direkt och så har man något att skylla på om det går långsamt. Blev korta intervaller idag och det går inte så värst långsamt nu, glömde klocka av någon gång men låg mellan 3:19-3:33 min/km i snittempo. Det är väl helt okej, underlaget var grus eller asfalt och man tappar lite tid här och där när det blir möte, svänger eller något annat.

Snittpulsen varierade mellan 88-90% och det är bra för mig, dock svårt att pressa mig mer när jag springer med vagn, tycker det liksom är svårt. Hade kanske varit bättre att springa något långsammare men med kortare vila, men tror det var ett bra pass ändå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *