80 minuter tröskel

Dagens enda pass var ett rejält sådan, blev 80 minuter tröskel skejt på de begränsande spåren som råder förnärvarande på ÖSK nu när det nalkas VM i skidskytte. Detta gjorde också att spåren var omdragna och gick på fel håll via Björnberget. Det var nära att detta pass inte skulle kunna genomföras då jag fick problem med ena ögat och fick stå still i fem minuter innan det kändes bättre, gick helt okej att köra draget sen i all fall. De var hyfsade snabba förhållanden idag men blev allt lösare eftersom och var dessutom lite ojämnt här och där samt hade svårt att få till rena sker och bra tryck men fick tillslut ihop dessa siffror. 

  • Tid: 1:19:27 h
  • Distans: 29,28 km
  • Snittfart: 22,1 km/h
  • Snittpuls: 157 (81 %)
  • Maxpuls: 173 (89 %)
  • Höjdmeter: 524 m

Kunde hålla bra jämn fart men hade ganska låg snittpuls men det beror på pulsen gick ner väldig mycket när det gick utför trots jag använde benen mest hela tiden. Annars tryckte jag på bra uppför och kunde jämföra lite med skidgymnasieeleverna och använde inte 2:ans växel överhuvudtaget under hela draget. Att jag körde ett sådant långt A2/tröskelpass är att jag vill vänja kroppen samt förberedda mig mentalt och fysiskt på bästa sätt inför SM- femmilen om en månad, om jag nu få ihop logostiken och kan åka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *