6×5 min löpbandsintervaller + tips för ny Iphone

+ watt i flaskan

Denna tisdagen bjöd på seminarium en timme på förmiddagen i Markandsföring B och sen Regionfullmäktige. Skönt att jag lyckades träna både innan och efter dessa stillasittande aktiviteter. På morgonen körde jag 6×5 minuter löpbandsintervaller i olika lutningar, ett upplägg jag kört ett par gånger förut. Idag utan större framgång på drömtider men överlag väldigt bra genomförande. Dessutom kom jag upp bra i puls. Såhär var upplägget:

  • 5 % @ 15,8 km/h – 158 (81 %) snittpuls
  • 5 % @ 15,8 km/h – 176 (91 %) snittpuls
  • 10 % @ 13 km/h – 173 (89 %) snittpuls
  • 10 % @ 13 km/h – 173 (89 %) snittpuls
  • 15 % @ 10,6 km/h – 172 (89 %) snittpuls
  • 15 % @ 10,6 km/h – 174 (90 %) snittpuls

Lite osäker om pulsangivelserna under de två första intervallerna kan stämma men överlag så var det bra och stabilt. Maxpulsen landade på fina 187 (87 %), klart högre än maxtesterna jag gjorde tidigare den här månaden. 

Kvällen bjöd tillslut på ett pass stakning på skidstadion, tillsammans med Asking och typ 200 ungdomar + ledare/föräldrar samt några traditionella hetsmotionärer. Allt i sin vanliga ordning den här tisdagen med. Var ute i en timme, det kändes bra men handledpulsen stämde knappast, 202 i snittpuls lät lite väl högt. Nytt pulsband är beställt. 

Något annat jag också är illa nog behov av att beställa är en ny mobiltelefon. Har en Iphone 6S och det är för gammal nu (4,5 år), många appar som inte längre stöder den mackapären. Jag vill helst ha en Iphone igen, känner mig trygg med Appel- produkterna och använde även en Ipad till politiken. Någon som har tips om det duger med en Iphone 11 eller måste man ha en Iphone 12 om man ska få en längre livslängd. Tragiskt att man inte kan ha en grej som funkar utmärkt, utan skaffa en nyare för det krävs. Inget hållbartänkt där inte. 

En tanke kring ”6×5 min löpbandsintervaller + tips för ny Iphone

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *