6x skidgång Gustavbergsbacken


Var denna dag till enda, jobb på golfbanan. Lugn och ro i morgonsolen. Stack sedan till Gustavbergsbacken för att köra skidgångsintervaller, först två som gick högersidan upp, sen två i mitten av backen, och avslutningsvis två som gick under liften. 90 fina och tuffa höjdmeter på en sträcka på ungefär 370 meter. Det var i princip perfekta förhållanden, runt 20 grader, torrt underlag och svag medvind. Gräset var halvlångt men knappast något som påverkade prestationen, men däremot så slant stavarna en del, dags att byta till rullskidspetsar för bättre grepp. 

  • Tid: 3:18 min – Snittpuls: 154 (79 %)
  • Tid: 3:04 min – Snittpuls: 164 (85 %)
  • Tid: 3:28 min – Snittpuls: 161 (83 %)
  • Tid: 3:22 min – Snittpuls: 166 (86 %)
  • Tid: 3:35 min – Snittpuls: 165 (86 %)
  • Tid: 3:23 min – Snittpuls: 167 (87 %)

Jag hade ungefär lika lång vila som varje intervall tog, få bli så när man även ska ner. Jag hade ojämna intervaller idag och tror det beror på dels att jag har ibland en förmåga att ta det för lugnt och inte ta i ordentligt. Det var tydligt att andra av varje respektive intervall gick klart snabbare. Jag har ju bra motor men gäller använda den bättre, även om jag gör bra tider. Första två intervallerna hade jag ett snitt på 3:11 minuter, har haft 3:14 minuter som best förut. Idag hade jag nog kunnat ha 3:10 och strax under om jag bara hade kört där. Få bli en annan gång, speciellt om jag har lika drömförhållanden som idag. 

På eftermiddagen så var jag återigen på golfbanan, först golfträning och gav jag mig själv ut på två niohålsvarv med Viktor och Ella. Detta var även säsongspremiär för undertecknad, spelade riktigt illa första varvet, andra varvet så kunde man stundtals se att man har 5,1 i hcp. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *