5:a i PP Vertical K på 42:24 minuter

Jag lyckades förvalta dagens goda känsla i kroppen med att bli 5:a i årets upplaga av Peak Performance Vertical K. Förutom genomförandet som var stabilt rakt igenom så var det tiden 42:24 minuter något som jag är riktigt nöjd över, givetvis hade man velat nå pallen när det ändå var så nära och då även tjäna en slant men med i princip det bästa motståndet man kan hitta i ett sådant lopp i Sverige så kan man inte vara annat riktigt nöjd och stolt. Dagens prestation från Åre torg upp till Åreskutan håller riktigt bra även internationellt och faktum är att få sprungit så snabbt uppför och i år var det bättre klass än nånsin. 

Nu ska jag njuta av hemfärden då min sambo kör och sen väntar jobb och uppstigning kl:4 imorgon. En längre version av en racerapport ska jag gnugga på tills imorgon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *