4:a Àr functional trail run – Spikbodarna 2022

Sprang för Centerpartiet idag. Foto: Therese Andersson

Lyckades klämma in en tävling idag mitt i allt annat man gör i livet. Sprang Àr functional trail run – Spikbodarna och i år slutade jag 4:a och förra året blev jag 3:a. Sprang närmare minuten långsammare i år än förra året över de fem kilometerna över myr och stig.

Resultat

Kan väl knappast påstå att det var ett bra lopp, seg från start och tappade täten nästan direkt. Kom själv loss efter en dryg kilometer men hade förbaskat svårt att hitta bra rytm genom visa surhål och tappade massor med tid. Sen att jag inte sprungit fart i terräng sedan jag stukade foten under midsommarhelgen gjorde väl knappast att jag kunde flyta igenom bra på de tekniska partierna. Kroppen kändes egentligen ganska bra, har ändå haft någorlunda bra fart på banintervallerna på sistone men idag gick det liksom inte. Svårt att motivera sig också när de framför seglar i väg och jag dryga ut lite bakåt. Så kan det vara ibland. Siffror från loppet:

  • 19:00 min
  • 4,94 km
  • 3:51 km/h snittempo
  • 175 (91%) snittpuls
  • 182 (94%) maxpuls
  • 18 höjdmeter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *