4 timmar i aprilvädret

Flugan Johannes

Har blivit lite skidåkning idag med i aprilvädret, snöfall på förmiddagen och på eftermiddagen så regnade, kul. Jag åkte klassiskt med klister under skidorna på förmiddagen, KX35 blandad med Universalklister, det fungerade perfekt i de nypreparerade skidspåren. Sen efter en knapp timme kom det snö och såg lite och fästet blev något sämre och på slutet frös det i något också. 31,3 kilometer blev det, där jag hann en kilometer mer första timmen än andra, detta p.g.a. snöfallet. 832 höjdmeter och 120 (63 %) i snittpuls. 

På eftermiddagen gav jag mig ut igen, hade inget bättre för mig så det är väl bara att kämpa på och få in lite timmar på träningskontot. Det låg två centimeter blötsnö på skidstadion, det gick fruktansvärt trögt men sista timmen gick något lättare då fler hade börja åka samt att det hade börjat regna och samtidigt blivit lite glattare. Annars var det ett tråkigt pass, inte kul när man inte kan åka så värst vettigt, var annars pigg men föret gjorde att snittpulsen blev så lågt som 116 (60 %) och 662 höjdmeter. 25,3 kilometer hann jag med under de knappa två timmarna jag var ute i. 

En tanke kring ”4 timmar i aprilvädret

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *