3:a i Vasaloppet

Drömde inatt att jag blev 3:a i Vasaloppet, det var en fin dröm. Dock oklart vilket år men jag hade två norrmän framför mig, så klart vad annars. Vaknade tyvärr upp och insåg att jag hade vilodag och inte hade blivit 3:a i Vasaloppet. Är förvisso en dröm men har många år till innan det kan bli verklighet. Ska först köra lite tradd och sen när jag bli gammal ska jag bli stakmongo och köra långlopp. Men den ”nya tekniken” med stakning på långlopp hinner väl ändras om och vem vet, det kanske bli tillåtet med tjuvskejt i framtiden.

Förutom en ganska intensiv dag på jobbet, har dagen varit lugn. Blev lite julklappshandel på kvällen, är visst jul snart, även om temperaturen på 10 grader skvallrar om något annat än en vintrig jul. Visst har några varit snälla men frågan är om jag har varit det? Tveksam!

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *