3 h skidåkning

errängen,tur det finns konstsnö.

Två pass denna fredag, fördelat jämnt i tid men känsla och upplevelse skiljde desto mer. På förmiddagen så skejtade jag lugnt och det var fina förhållandena på skidstadion, gled på lätt men var samtidigt inte isigt och lätt att åka. 25 kilometer och 128 (66 %) i snittpuls blev det, där det blev fina 912 höjdmeter.

Efter jobbet var jag trött och det blev inte roligare att genomföra ett pass, dessutom efter några kraftiga snöbyar som under dagen gjort de flesta spåren igenblåsta. Jag höll mig i skogen och hann 21 kilometer och 501 höjdmeter. Jag hade 113 (58 %) i snittpuls och kände mig riktigt låg på energi, inte konstigt att pulsen inte blir högre än så, stundtals trodde jag att jag skulle falla ihop för jag var så himla trött men tog mig igenom passet trots allt, men lovar att det var inte roligt en enda minut denna fredagkväll. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *