2,5 h skate och 2 h löpning

När man kommer ur skogen så kommer man ut till Torsbys flygplats om man springer Hårda milen.

När man kommer ur skogen så kommer man ut till Torsbys flygplats om man springer Hårda milen.

Blev 34 varv i tunneln idag på förmiddagen. Åk tekniken var skate och första timmen åktes utan stavar. Resterande tid kan ni räkna ut var med stavar. 2,5 timmar blev det totalt och snittpulsen landade på 124 (64 %) och idag användes det en viktväst på fem kilo. Sedan lunch på Valbergsängen, alltid god mat och ofta sällskap med andra skidåkare. Idag inget undantag.

Eftermiddagspasset avnjöt i sommarsolen (solen skiner väl alltid i Värmland?) och ett fint löppass i den fina terrängen som finns här. Så var prognosen men de där stora vädersajterna från Sverige och Norge hade gravt fel, det var inga 22 grader och molnfritt, det var så att solen inte lös fram en enda gång under de två timmarna vi var ute i. Kom 16,66 kilometer och 380 höjdmeter i alla fall. Hade viktvästen på igen och snittpulsen landade på 118 (61 %).

Känns bra i musklerna såhär långt in i lägret i Torsby, dock fick jag skav på två ställen idag. Typiskt att man ska få ont ändå p.g.a. otur och lite slarv. Fick skavsår under skatepasset på förmiddagen på ena foten, vilket händer nästan varje gång. Använder skavsårplåster men det hjälpte dessvärre inte idag. Under löppasset slarvade jag lite med utrustningen då både viktvästen och vätskebältet skav under passet, mest vätskebältet. Hade ingen tröja på mig så få skylla på mig själv helt enkelt men lite skin försvann. Det läker väl.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *