2 timmar klassiskt på stadion

Roligare än såhär är det inte sommartid på stadion.

Idag lyxade jag till det och genomförde sommarens längsta rullskidpass, två timmar, närmare 33 kilometer och nästan 600 höjdmeter på rullskidbanan blev det. Det var varierat väder, blött med rikligt med regn i början och på slutet och mina Swenor 4:or rullade fasanfullt trögt, kan också beror lite på att jag hade minst ett dåligt lager och ett tag trodde jag att de skulle skära men lyckligtvis hände aldrig det. Få nog ge kärlek till rullskidorna och vårda dem om de ska kunna rulla ett tag till. Jag var riktigt seg innan passet men tyckte det kändes bra under passets gång även om jag kände mig svag i stakningen men det kan beror på att jag inte tränat på det heller direkt sen förra hösten. Efter att ha sovit under sex timmar två nätter i rad nu så var det överförväntan, dock låg snittpuls på 119 (61 %) men det kan beror på låg energi. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *