2 h klassiskt

Måndag och ny vecka, men även nygamla rutiner. Från och med nu och närmsta halvåret så kommer jag troligtvis inte jobba på måndagar och då få tid till annat, typ träning. Så idag lyxade jag till det med att dra till med det längsta passet med råge på en månad. Nästan två timmar och 31,5 kilometer klassiskt på våta vägbanor, hade dessutom 4:or så det gick tungt värre. Jag var inte skraj utför idag direkt. Däremot var jag skitig på höger ben, då ena stänkskärmen har gått sönder. Sånt få jag väl fixa till nästa säsong. Hade även tid idag att småfixa lite saker och fann mina ny införskaffade sommarpjäxor som jag fick i maj. Känns som man kan vänta med premiärturen till nästa säsong. Jag hade 124 (64 %) i snittpuls och tog strax över 500 höjdmeter, fin start på veckan. 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *