18 km löpning i varierad terräng

Har ju fortfarande ingen skosponsor så därför syntes inte mina skor idag. Någon som vill sponsra en bergsget  som mig?

Blev ett löppass efter min lunchsömn som jag nu haft i snart en vecka då jag har börjat jobba mellan kl: 3-5 på morgonen och för att få ihop sömn nog även fått sova några timmar mitt på dagen, det har fungerat bra mestadels men varit ordentligt trött lite då och då men träningen har gått bra i alla fall. Idag blev det ett pass i löparskorna i varierad terräng, uppskattningsvis så sprang jag fem kilometer på asfalt, ungefär lika mycket i eljusterräng (gräs och grus som underlag), resten på stig. Jag sprang upp till ÖSK- området, sprang sedan den röda 10:an eller om det är 11:an. Skit samma, sprang ändå inte hela men den var torr och fin vilket gillas om man inte vill bli blött om fötterna och det ville jag inte idag. Sprang sedan hem och det hela landade på 18 kilometer på 1:40 timmar, snittpuls på 131 (67 %) och närmare 300 höjdmeter. 

Även igår var jag ute på ett distanspass, den gången rullskidor då det blev helkropp två timmar knappt och 35 kilometer på mina 4:or. 124 (64 %) blev snittpulsen och klättrade 568 höjdmeter på det passet som efter fyra timmars som mitt på dagen gjorde att jag kände mig pigg under hela passet, där även tekniken i främst diagonalen kändes bättre än nånsin, men det behöver ju inte betyda ett skit egentligen. 

Imorgon tänkte jag springa intervaller, få se hur det ska gå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *