18 km klassiskt på skin + morgongym

Första fotot av min nya Gopro!

Fortsätter att vara ett väder som innebär runt nollan i temperatur och nederbörd i olika form, skön då att åka på skin för förhållandena är lite olika beroende var man åker. Jag och min bror åkte en runda till Spikbodarna och sen lite kring stadion på slutet. Vi skrapade ihop nästan 18 kilometer och snittpulsen landade på 125 (65 %) denna söndag sen eftermiddag. 

På morgonen innan jobbet så hann jag även med ett styrkepass, kort och hårt blev det. Idag valde jag att köra 4×4 i regel, klart tyngre än tidigare och kan faktiskt tycka att jag är starkare än nånsin faktisk. Bara att förvandla det till att åka effektivt på skidor med. Hursomhelst så körde jag dessa övningar:

  • Sittande rodd i maskin, 4×4 @ 43,5 kg
  • Bänkdrag, 1×6 @ 60 kg, 3×4 @ 70 kg
  • Axelpress, 3×4 @ 45 kg
  • Chins, 3×4 @ 10 kg

Jag orkade inte köra sista setet axelpress, inte konstigt då mitt tidigare rekord är 47,5 kilo, idag 3×4 med 45 kilo. Däremot lyckades jag göra en bonuschins, det få man vara nöjd med på en söndag. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *