Wilja Labs – The eXplorer

Löpning med nya ryggsäcken The eXplorer från Wilja Labs. Bild från söndagens löpning i en kohage utanför Baldringe/Fyledalen. Foto: Oskar Henriksson

Har nu testat Wilja Labs ryggsäck The eXplorer, både när jag åkt rullskidor och när jag har sprungit, den har fungerat superbra och är skön på alla sätt, har dock inte använd dubbelblåsan där man kan både har vatten och sportdryck, men har använt den ena halvan och haft vatten i. Finns alltså två slangar som man kan dricka ur, det är inga problem att ha två slangar, går lätt att gömma en om man bara använder en och så finns det en klämma där man kan fästa en slang i, då får man en slang som sitter fast och inte lever sitt eget liv. Det märkts nästan ingenting när man träna att man har på sig ryggsäcken, den sitter otroligt mjuk och bra på kroppen, sen är den dessutom väldig snygg. Rycksäcken The eXplorer är den som syns på bilderna och är också den jag använde under måndagens klubbpass med IF Ski Team Skåne.

Här kan du köpa Wilja Labs The eXplorer. 

Dagens träning har bestått av ett kortare pass i löpning på en dryg timme. Terränglöpning där jag la in lite spänstövningar. På eftermiddagen åkte jag och Gunnar till rullskidbanan där jag försökte lära mig åka fort på skejt. Inget intervallpass men det blev en hel del korta snabbhetsdrag.

Bilder från söndagens löpning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *