Veckans löpträning

Dags att summera veckan lite gran, fem löppass och de sista tre har jag inte talat om än, eller snarare skrivit om. I fredags så betade jag av 6×4 minuter tröskel runt Tulleråsens elljusspår, hade en minuters vila och låg på 3:40 min/km i snittempo vilket få anses som bra tempo i den typen av terräng.

Igår så sprang jag distans hemma i Brunflo, tre varv runt reflexbanan + till och frånlöpning dit och hem. Börjat växa igen en del ställen men det hindrade mig inte att ha ganska hög marchfart trots allt. 13 kilometer på 1:17 timmar, 129 (67%) i snittpuls och 388 höjdmeter.

Tidigt idag denna morgon så blev det banintervaller i Krokom, lika bra när jag ändå var där på jobb. 2×2000 + 2×1200 meter blev det. Hade handledpuls men blev både trött och stum tillslut. Lite mer återhållsam på de längre men de kortare var riktigt tuffa. Tiderna på de längre blev 7 minuter blankt respektive 6:53 minuter. 1200- meters intervallerna blev tiderna 3:59 respektive 3:52 minuter, så under 3:20 min/km tempo vilket jag tycker är bra. Allt detta innan frukost och jobb för den delen. Inte den pigaste känslan direkt men ett bra pass.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *