Två korta skidpass

Idag blev det två korta skidpass, tre de senaste dygnet om jag räknar med de 20 minuterna igårkväll då jag var ute och spårade spår som skulle hålla tills idag. Eftersom någon stal min vallabox för ett tag sen så saknade jag redskap för att sickla bort glidvallan på mina skidor. Detta löste jag med en stålborste plus lite papper, gick fint det med. Var något lätt snöfall igår när jag spårade upp nya spår. Passade på att lägga på lite salt på fästzonen på mina gamla ”skåneskidor” och stack ut i stallet och lät en ko rugga upp fästzonen med sin sträva tunga. Precis som ett politiskt uttalande var det sistnämnda meningen en ren lögn, men kor har faktiskt sträva tungor, precis som ett sandpapper. Nåväl, blev ett kort stakpass på morgonen, hade frusit på lite så det gick fint att åka men sjönk ner något med stavarna. Åkte faktiskt till postlådan och hämtade tidningen. Körde sedan ett kort eftermiddagspass på Skintec, var lite plus grader så spåren var lite mjuka med en del genomslag. Väldig varierande med snötillgång, allt från nästan inget till att mina 150 cm långa stavar nästan kan sjunka igenom hela sin längd. Blir lite milt framöver men sen blir det kallare igen. 70 minuter hann jag åka idag. Nu ska jag iväg på ett umgänge som inte är skidåkare, tror det är bra för mig att träffa andra normala med, blir skoj.

Stålborste

Stålborste

låg puls på morgonen, 55 %

låg puls på morgonen, 55 % i snitt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *