Trötter!

Har inte varit en dans på rosor idag direkt. Började med att kämpa sig upp ur sängen för att ge sig ut och lunka lite, ingen vacker syn! Blev bara 20 minuter löpning, var seg och det värkte överallt men tror det var bra att röra på sig lite och stärka leder ligament om inget annat. Kom sen till jobbet och då var det lite kaos och jag fick göra heltid sysslorna idag, inga sex timmar idag inte. Väldig oordning på posten idag kan jag lova. Var nog tröttare än vad jag brukar vara när jag kommit i mål i  Vasaloppet. Kände mig inte direkt pigg att köra bil idag men tog en energibar från Herbalife och blev klart piggare. Hade nästan svårt att skilja postlådor / soptunnor, var tydligen hämtning idag i Sågmyra, de var mest i vägen.

Väl hemma sen hade man svårt att ge sig ut idag. Hade lika bra kämpa moral som en tysk soldat hade i April 1945. Tittade kort på upplösning av Tour de France och insåg att dem borde vara än tröttare än vad jag är. De cykla sådär omkring fem timmar per dag upp och ner från berg, så nog ska man inte klaga. Men det tog emot när man skulle ta stigningen mot Skuggarvet, men kom upp och vägrade kapitulera idag. Fint väder med härlig luft efter regnet som kom strax innan jag gav mig ut på rullskidpasset på Elpex 3:or. Detta piggade upp fint och det kändes allt bättre och sista halvtimmen kändes faktiskt bra. Rundan jag körde idag var Skuggarvet – Sundborn – Karlsbyheden – Danholn – Sundborn – Skuggarvet och hem. Kuperat i början och på slutet mer plattare i mitten av distans rundan. Lyckades skrämma upp pulsen i A1 ibland. Snittpuls på 65 % och en snittfart på 18,3 km/h. Blev materialvård sen efter passet, lite grus och skit efter de senaste passen man har åkt. Det behövs ibland!

Finns Riset även i Dalarna. Hemma så går våra kalvar/ kvigor där så här års. Undrar hur dem har det där!

Finns Riset även i Dalarna. Hemma så går våra kalvar/ kvigor där så här års. Undrar hur dem har det där!

Det här är Johan, inte jag!

Denna filur tillika min bror tog SM- brons igår. Dock inte i cykling som på bilden men i rodd. Nu ledar han ”medaljligan” med 2-0 mot mig. Får väl knipa en medalj i SM i Uppsala i septemper………..eller byta sport!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *