Stöd musikhjälpen

In och buda på denna tröja och stöd utsatta barn

Just nu pågår musikhjälpen hemma i Sverige och i år är temat att Barn är inte till salu och om man nu vill stödja deras kamp för barnen så auktionera nu Zebastian ut en tröja för högst bjudande, där pengarna går direkt till de behövande barnen. Trots man är himmelsblå i själen så betyder det inte ett skit att det är en Djurgårdströja som auktioneras ut, dessutom är det Magnus Erikssons tröja och han har ju bl.a. spelat för Malmö FF. Skit i det, in och bjud över så tröjan går för så mycket pengar det bara är möjligt.  Klicka på länken och in och bjud över på tröjan. Matchtröja Magnus Eriksson DIF

Annars har himlen här i Canmore lyst himmelsblått återigen idag, 14 dagar i sträck nu, inte illa det. Vi har nu tränat tolv dagar i sträck så en vilodag såhär en torsdag satt fint. Det som stod på agenda idag var att åka till Lake Louise, få massage och äta middag med norrmännen och norskan på kvällen. Först en liten resa till Lake Louise, mest känd för att ha den alpina världscupen på besök, som den faktiskt precis har haft, dock var det molnigt och dimmigt där idag så det var inte så mycket att se, dessutom var byn mindre än en by och inte så mycket att se det heller. Annars har det redan omkommit två alpinåkare i Lake Louise hittills i vinter, tur att man inte håller på med störtlopp.

På eftermiddagen fick jag massage återigen, även denna gång fick jag koppning som en del av behandlingen och denna gång var det första behandlingen jag fick på överkroppen, mestadels ryggen, så nu ser jag ut som en prickig leopard, för de är ju prickiga och snabba. Jag är dock inte snabb men prickig just nu, ni fattar. På kvällen åt vi middag med vårt kära landslag i väst, riktigt trevligt och god mat. Dessutom tyckte Lars Berger att jag såg ut i vara i bra form, det är jävla i mig den första som sagt det till mig i vinter, men han borde väl veta sånt, han har trots allt VM- guld i längdskidåkning, trots han var skidskytt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *