Stakintervaller och snart VC


Här blir det VC nästa vecka. 

Passade på att köra ett intervallpass innan jobbet. Få passa på nu innan världscupen i skidskytte kommer till stan. Går visserligen fint att åka naturspåren men vill gärna köra intervaller på stadion där det är kuperat. 

Idag var det redig snöyra så höll mig där uppe i skogen nära stadion. Seg kropp och långsamt före och stakade i princip allt utanför spåren. Det enda positiva med dagens pass var när jag var klar och i början då jag hade sällskap i form av Andreas Viker. Resten var ärlighetens namn inte så värst kul. 

Jag började köra en tröskel, sen en intervall hårt och avslutningsvis 6x”60/60” runt 3:an. Hann med en extra intervall än vanligtvis runt 3:an. Som sagt ingen vidare känsla och lite trött huvud men blev aldrig riktig stum utan kunde mata på. Hade nog ganska låg puls idag men inget jag vet säkert då pulsklockan tagit ledigt igen, åtminstone att ge pulsangivelse. Siffror:

  • 16:27 min – 5,27 km – 19,2 km/h snittfart – 81 höjdmeter
  • 6:19 min – 2,03 km – 19,2 km/h snittfart – 33 höjdmeter – 20 fallmeter
  • 6x ”60/60” – 2,93 km – 16 km/h snittfart – 40 höjdmeter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *