Snökanon till Skåne

Foto: Sandra Heníngsson

Foto: Sandra Heníngsson

Nu har det anlänt en snökanon till Lund som är redo att producera konstsnö så fort det blir minusgrader. Kul tycker jag att man vågar satsa nere i Skåne. Går allt som det ska, så blir det Lund skidfestival med bl.a. sprint- DM mitt i centrala Lund (stadsparken), där min klubb IF Ski Team Skåne är arrangör. Kan bli succé. Själv så missar jag den tävlingen då jag troligtvis är i Ukraina och ska tävla där.

En artikel om det hela kan läsas på Sydsvenskan.

På tal om konstsnö var man ute i en och en halv timme och stakade tillsammans med Zebastian på Östersunds Skidstadion. Blev tre tröskelintervaller och för min del hade jag en seg kropp men ändå helt okej puls. Ska bli skönt att komma hem och ladda batterierna några dagar i Skåne. Få väl se till att ta med lite minusgrader ner ditt så det kan producera snö i Lund. Då blir det en vit jul.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *