Nytt jobb + en löptur

Ryggsäcken The eXplorer från Wilja Labs, ändvändes med framgång i regnet idag. Foto: Oskar Henriksson

Började denna dag med en löptur i regn och fyra plusgrader, var sådär kul kan jag väl säga. Desto roligare var det att ha sällskap med Mattias Bångman, tiden bara sprang på. Jag utgick från hemifrån, sprang till Körfältet, mötte upp Bångman där och sen sprang vi runt Lillsjön + omnejd och la in lite välbehövlig löpskolning. Därefter sprang jag hemåt och dagens känsla kändes tung och pulsen skenar uppför en aning, men ändå hyggligt om man tittar på datan. Jag var ute i 90 stabila minuter och kom på det 18,5 kilometer (4:53 min/km) och snittpulsen landande på 139 ( 72 %), ovant att springa närmare två mil men behöver lite löpning nu för att klara av de längre passen senare i vår samt när det ska springas intervaller.

På eftermiddagen började jag på mitt nya jobb, ska jobba främst med Centerpartiets Ungdomsförbunds verksamhet fram till valet, ska bli kul och spännande.

2 tankar kring ”Nytt jobb + en löptur

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *