Ny klubb

Nu har jag gjort klart med ny klubb och nej jag ska inte lämna IF Ski Team Skåne, utan jag ska framöver representera Andrarums IF i löpning, en lokal klubb från mina hemmatrakter. Kommer att springa för Andrarums IF, men fortsätta att representera IF Ski Team Skåne på rullskidor och längdskidor. Jag ska nämligen försöka springa terräng DM i Ystad på söndag. 12 km långt lopp och blir då min debut för min nya klubb. Blir roligt och spännande! Blir förhoppningsvis fler löptävlingar framöver, kanske också orienteringstävlingar. Det är roligt att tävla!

Denna dagen började annars med att träffa Johan Elfsberg över en fika. Vi diskuterade min framtid som skidåkare med mera. Blir troligtvis flytt nästa år tillbaka till Falun om livet med jobb och dylikt fungerar. Hade allra helst fått en storsponsor, så man skulle kunna leva som elitidrottare på heltid. Det hade ju varit drömmen!

På kvällen träffade jag Malmö FF:s Naprapat  Wilner Register. Trevlig kille som checkade läget med min rygg/nacke, den var faktiskt i god funktion, skönt det. Fick också reda på MFF:s spelarnas V02- max och ml/kg/min. Kan säga att mitt testvärde på 76,4 ml/kg/min är ca: 20 % bättre än MFF:s  bästa spelare har. Jag borde ju bli värvad till resterande matcher i Champions League i höst. Skulle kunna spela högerytter och springa sönder Real Madrids högerkant. Synd bara att jag har en motorik som skulle jämföras med att Forest Gump hade en väldig god motorik. AJa, få se hur långt mitt syreupptagningsförmåga räcker på söndag, ganska långt tror jag.

Blev en stor kaffe med vaniljsmak, när jag och Johan snackade och fikade. Den var god!

Blev en stor kaffe med vaniljsmak, när jag och Johan snackade och fikade. Den var god!

Ny sponsor? Nä men kan svenska skidlandslaget har Mc Donalds som huvudsponser kan väl jag har MArabou. Hur som helst blev jag sugen på dubbelnougat, sånt man få äta när man har vilodag.

Ny sponsor? Nä men kan svenska skidlandslaget har McDonalds som huvudsponsor kan väl jag har Marabou. Hur som helst blev jag sugen på dubbelnougat, sånt man få äta när man har vilodag. Vet inte om det blir någon dubbel nougat imorgon men jag vet att det står dubbelpass imorgon på schemat. 

 

2 tankar kring ”Ny klubb

  1. Johannes Inläggsförfattare

   Hejsan,
   Jag har gjort mina tester i Torsby, VO2- max och laktattest. Vet att man kan göra i Östersund och Bosön i Stockholm. Tror man kan göra tester i löpning i en hel del olika städer runt omkring i Sverige.Men jag rekommendera att göra ett test i Torsby, de är duktiga där.

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *