Morgonjogg med fart och en ny resa

Sitter på Arlanda

Sitter på Arlanda

Började dagen med ett kortare löppass, sitter på Arlanda nu och väntar på ett flyg som ska ta mig till Östersund. Nu kanske ni undrar vad jag ska göra där? Det gör jag med, men man kan säga att jag ska på businessresa och det utlovas någon form av träning imorgon. Det blir nog bra.

Det första jag gjorde idag förutom morgonpissen och att jag klädde på träningskläder var att ge mig ut att löpa i det kyliga vädret. Sprang i vanlig lugn distans, men la in en sex minuter lång fartökning i tröskelfart, dvs under mjölksyretröskeln. Man ska försöka väcka liv i mina löpmuskler inför helgen tävling. Det kändes helt okej i benen, att träna och ta i innan frukost brukar få mig illamående. Idag var inget undantag. Gick lätt utför i början av fartökningen men svagt uppför och motvind på slutet. Var lite motigt av förklarliga själ på slutet med något högre puls än väntat. Höll ett snitt på 3:41 min/km på de sex fartfyllda minuterna man tryckte på lite. Snittpuls på 167 (87%). Hela passet tog bara 24 minuter och 5,5 kilometer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *