Måndag

Efter att ha kört på oändligt mycket på saltade vägar förra veckan så fick bilen en ordentligt dusch så det syns var det står på den igen. För det vill man ju!

Måndag, ny vecka och samernas nationaldag. Har denna dag förberett lite inför resan på onsdag, då åker man ner till Finterau i Tyskland och ska ledsaga Zebastian till framgångar är det tänkt. Har fått mina nya kallföresskidor, bröt som bekant en skida under en av tävlingarna i Ukraina. Känner att jag har en komplett skidpark igen. Fick även med ett par nya Swix Triac 2,5 med mig från SM i Söderhamn av Swix. Ska bara kapa till dem så man ligger inom rammen vad man tydligen få ha när man åker klassiskt. Så snart har man dugliga stakstavar med. Om någon vill ha en souvenir från mig från SM så ligger en kort stavstump kvar (kanske) i en skog utanför SM- banorna i Söderhamn (Hällåsen). Först till kvarn kan man säga.

Har hunnit träna med idag, två korta pass med Zebastian blev det. 103 (53 %) och respektive 107 (55 %) hade man i snittpuls så jag ska nog kunna undvika och bli övertränad. Riktigt fina förhållandena idag med på Östersunds skidstadion, är riktigt roligt att åka då och sen att kroppen kändes bra med var ju inte helt illa det heller.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *