Måndag och vila

Ingen träning idag, eller ju det blev lite, då jag fick lyfta lite kalv. Annars har jag vilat från träning idag. Konstigt nog känner jag inte av något från loppet igår, det kanske kan beror på de två senaste veckornas hets löpträning. Bara förra veckan skramlade jag ihop 67 km löpning, klart mest på hela året. Konstigt nog kändes det inget i knäet heller, så det är ju bra. Undra hur gubbarna i M85 + mår idag? Jag tror dock min farfar skulle kunna vinna den klassen på ren vilja. Mina varvtider igår var följande:

  1. 7:08 min – 3:39 km/min
  2. 7:15 min – 3:44 km/min
  3. 7:18 min – 3:46 km/min
  4. 7:32 min – 3:52 km/min
  5. 7:40 min – 3:57 km/min
  6. 7:37 min – 3:56 km/min

Nämnde jag att sista två varven kändes för jävligt igår? Statistiken talar sitt tydliga språk, kan lägga till att jag fick problem med håll sista hälften med. Till nästa gång kan det bara bli bättre! Min tid efter 4 km skulle räckt till en 4:e plats i MS 4 km, en distans jag borde har sprungit med facit i hand.

Tyvärr och illa nog skrev lokaltidningen Ystads Allehanda ingenting (hittills) om gårdagens lopp, där det var en hel drös lokala framgångar. Inte första gången tidningen prioritera fotboll i de lägre divisionerna. Lokalfotbollen är faktiskt högst medioker i sydöstra Skåne, det bästa fotbollslaget är numera mer känt för läggmatcher än sitt spel i DIV 2. Få bli skärpning i en annars bra tidning.

Lyckades få ihop 22 träningstimmar förra veckan, det är bra det. Men denna veckan blir det mer fart igen och mindre mängd. Denna träningsvecka avslutas med att åka Skåneskejten utanför Hörby på söndag. En fin runda på sådär 20 km på bra och fin asfalt. Loppet går på tävlingshjul och är den näst sista tävlingen i Huselius Rullskidcup 2015. Rekommenderas varmt att åka.

 

 

Styrketräning? Kalven tittar efter sin mor

Styrketräning? Kalven tittar efter sin mor, som är där någonstans………

IMG_1738

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *