Laddar inför femmilen

Ligger och ta igen mig efter dagens träningspass. Den där Rollern är skön att ha benen liggandes på, ska väl börja använda den på riktigt nu också.

Ligger och ta igen mig efter dagens träningspass. Den där Rollern är skön att ha benen liggandes på, ska väl börja använda den på riktigt nu också.

Ligger och laddar inför morgonens kraftprov. Nyss hemkommen från dagens enda träningspass. Skidtester med Håkan i 20 minuter och sen två varv på morgondagens bana, 5+3,3 bana ska det visst va. 5:an är riktigt fint och tuff medan 3,3:an är mer flack med få backar. Inte den brutalaste banan jag har åkt. Körde fartökningar i varje backe på sista varvet, de låg på mellan 20 sekunder till 1:30 minuter. Kom upp bra i puls och känslan var bra, men lite lurigt kan det vara utför, dock höll jag mig på benen idag. Det blir bra det här tror jag. Dock vet jag inte vilka pjäxor det blir imorgon, de vanliga klassiska Alpina ECL Pro WC eller mina kombipjäxor från samma märke. Få se hur det blir men skidorna vet jag vilka det blir. Fint väder var det idag med, sånt gillas men imorgon väntas sämre väder. Tummen då? Den är blå, svullen, stel och knappt användbar men det ska nog gå ändå.

Tack för alla lyckoönskningarna som jag har fått de senaste dagarna, det verka som folk förstår att det här är det jag tycker är roligt och att det är det här jag vill satsa på. Första start är kl: 12:15 imorgon för oss herrar. Strax efter det startar väl jag och då väntas ett helvete i fem mil.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *