Korta intervaller

Hade tänkt att springa lite på morgonen idag men skippade detta, var trött helt enkelt. Har ju vilovecka och det vore ju bra om jag någon gång kunde träna så lite som möjligt. Jag känner att denna veckan kan vara en sådan, få se om jag lyckas.

Blev ju träning ändå idag, klubbintervall som vanligt. Denna dag var det korta intervaller i motlut som gällde. Vi körde först teknik och sånt, det är bra och som alla borde göra regelbundet. Vi körde 3×6, där varje intervall var drygt 200 meter lång och tog i runda slänga ganska prick 40 sekunder. Känslan var kanske inte den bästa men kom upp i puls på samtliga intervaller (95 % som max) och trött blev man. Åkte som alltid på 4:or när jag tränar med klubben. Jag körde stakning hela tiden, vilket ibland är svårt då man står typ stil när man slinter med stavspetsarna eller tappa tekniken. Bra pass hur som helst i mörkret.

Imorgon släpper jag en riktig snackis, men kan samtidigt avslöja att det inte handlar om mig, Whats out!

Min pannlampa från Silva, den är kanske inte stor men liten och lätt som lyser bra. Den laddas med USB men ett tips är att ladda ordenligt, så man inte gör som jag en panikladdning en halvtimme som inte räcker så länge.......

Min pannlampa från Silva, den är kanske inte stor men liten och lätt som lyser bra. Den laddas med USB men ett tips är att ladda ordentligt, så man inte gör som jag, en panikladdning en halvtimme innan träning som inte räcker så länge…….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *