Kort gympass

Bild från senaste gympasset i Åre för två veckor sedan, körde tricepsdrag idag med.

Har varit en lugn fredag för mig idag och tanken var att ha en hel vilodag från början då dagens aktivitet var tänkt att vara plantsätning men det är kallt satan och snö på marken så det gick ju inte. Efter gårdagens intervallpass så har jag en del träningsvärk, skönt det faktiskt. Igår använde jag mina vita återhämningsstrumpor, så såg ut som en älgs bakben när jag älgade runt i lägenheten. 

Älgade inte så värst mycket idag men hade lite ärenden i stan, gick till återvinningen, monterade på en ny ringklocka på min transportcykeln, med bensinpris på nära 17 kronor nu för bensin så har man inte råd att ta bilen, å andra sidan används bilen väldig sällan, men blir allt mer körande när jag börjar jobba på golfbanan. 

Nu till dagens träning, har förnyat mitt medlemskap på Sportsgym igen och tanken är att träna en del styrketräning redan i maj månad, främst att bygga en grund men få tunga styrkepass utan mer uthållighet och fler repetitioner. Idag hade jag som många gånger förr sällskap med min sambo och vi körde först mage, innan vi körde dessa två övningar:

  • Sittande rodd i maskin, 3×8 med 28,5 kg
  • Tricepsdrag i maskin, 3×10 med 28 kg

Imorgon väntar det dubbelpass.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *