Kenyansk distans + leverans av +watt

Stor leverans av produkter från +watt.

Idag har värmen äntligen kommit, tvåsiffrigt för första gången i maj månad. Har idag varit på ett soldränkt hygge (ovanligt med skugga av förståeliga skäl) så trots väl förberedd så fick man en släng av solsting och vätskebrist.

Vilade lite när jag kom hem innan jag tog på mina Hoka Clifton och sprang en sväng där jag succesivt ökade farten, en s.k. Kenyansk distans. Se bild nedan över kilometertiderna samt pulsangivelserna på respektive kilometer. Kortfattat så sprang jag först två kilometer i A1, sen fyra kilometer i A2, sen två kilometer tröskel och sen 1,5 kilometer A3 till A3+. Sen avslutningsvis en lugnare kilometer igen. Kort och effektivt och jag kände att jag inte borde eller hade kunnat träna så värst mycket längre då musklerna drog åt sig lite här och där. Jag passerade milen på 38:25 minuter, totalt blev det 10,5 kilometer på 40 minuter och 30 sekunder, vilket gav en snittpuls på 155 (80 %) och 49 höjdmeter. Nöjd och belåten med passet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *