Golfutbildning och lång fin cykeltur på nya vägar

Diplom fick man.

Igår var jag på GL1 utbildning som är en golfutbildning vilket är passande nu när man ska vara golftränare i år igen. Var en bra lyckat utbildning där inte bara golftränare borde gå utan även föräldrar till idrottande barn. Vi gjorde många pedagogiska övningar och lekar något som jag kommer ta med mig och använda mig av. Det handlar trots allt att barn ska tycka det är roligt att hålla på med idrott och viktigt de får göra det på sitt sätt.

Idag däremot har jag cyklat 105 kilometer vilket är en bra bit det, denna tur tog 3:20 timmar för min del och jag hade kortfattat motvind första halvan och sen medvind under andra halvan, skönt det då man inte vet hur mycket kräm det finns i sina tämligen ovana cykelben. Tanken var inte direkt att cykla så länge men så blev det då jag tog en extra sväng till Matnäset efter jag varit och vänt i Myrviken. Väl i Matnäset tog vägen slut så jag vände och cyklade hem. Var fint annars att cykla där men vägen var dålig och risken för punktering var överhängande men klarade mig från detta men fick göra ett ordentligt ryck för att cykla ifrån en springande hund som jagade mig. Troligen det första och sista rycket jag gör från sadeln i år. Lyckades därför skrämma upp pulsen till 155 (79 %), annars blev snittpulsen 122 (63 %) och över 700 höjdmeter lyckades man skramla ihop, mer än vad jag trodde men det fanns en hel del finna stigningar på dagens runda.

På eftermiddagen sprang jag lugnt en dryg mil på en timme och plockade 362 höjdmeter i den fina terrängen på Östeberget, bra avslutning på träningsveckan som landade på 17 timmar inklusive styrketräning.

Sandsundsbron och snöklädda fjäll i bakgrunden.

+Watt- flaskan passar fint på cykeln, dock körde jag endast på vatten idag och det funkade kanon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *