Filmklipp Peak Performance Vertical K

Fin utsikt, tyvärr inget som jag njöt av under loppet, här är det på slutet av loppet skulle jag tro, sjukt trött. Foto: Fjällmaraton.se

Fann igår två klipp från loppet Peak Performance Verical K, från Åre torg till Åreskutan, som jag lyckades bli 4:a i. Har jag fått prispengarna från loppet? Ja. Har jag fått skumpan från Jarvloppet i september? Nej.

Första klippet syns jag efter tre sekunder, det är jag som försöker få luft efter målgången, inte lätt för en skåning som tack vare Ystads lasarett (BB?) som har våningar nog för att kunna födas ovanför havsytan. Tufft att vara skåning på höjd.

Andra klippet börjar jag synas efter 7:45 minuter tillsammans den slutliga 3:an Johan Persson, här var jag bra mör och markant påverkat av höjden på cirka 1200 m.ö.h. Kan också säga att det är fruktansvärt brant där vi blev filmade, syns inte alls hur brant det är men tänker man på vilka vägval vi gjorde så kanske man få ett hyfsad perspektiv om hur brant det var just där.

Har inte blivit någon filmning idag när man tränat, åtminstone vad jag vet. Stakintervaller med Zebastian på morgonen och löpning + spänst samt styrka på eftermiddagen. Råkade radera löppasset där jag körde en del spänstövningar innan jag löpte vidare till gymmet. Men väl löpning hem efter styrkepasset hade det nästan tagit 2,5 timmar, tar ett tag trots man ”bara” kör spänst och styrkepass. Hur som helst körde jag den vanliga styrkeprogrammet och jag satte faktiskt PB igen i bänkpress, två gånger om faktiskt, först 1×75 kilo och sen 1×76 kilo.

Imorgon väntas resa till Idre där det väntar landslagsläger, ska bli skoj och även roligt att börja åka på snö.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *