Fiaskot på Lugnet

Jag är nog världens sämsta skidåkare med ett testvärde på 76,4 ml/kg. Åker jag så här kan jag lika väl lägga ner. Nä, om jag ska bli bra på längdskidor behöver jag bo där det finns snö, så är det bara. Det var så att jag hade glömt bort hur man åker längdskidor. Det fanns inget positivt om dagens insats som inte borde få kallas en insats. Jag var där på Lugnet och deltog och knappt det. Inget fungerade, varken kropp, teknik eller skidor, blev ett A1- pass med inslag av A2-A3. En längre summering kommer om dagens elände när jag kommit hem och blivit lite glad möjligen.

Så mycket fäste hade jag kvar efter loppet! Foto: Håkan Huselius

Så mycket fäste hade jag kvar efter loppet! Foto: Håkan Huselius

3 tankar kring ”Fiaskot på Lugnet

 1. Jesper

  Finns det inga konstnsöspår nere i Skåne, eller är det för varmt där nere för att det ska vara hållbart i längden?

  Svara
  1. Johannes Inläggsförfattare

   Nä tyvärr inte, finns vid någon/några slalombackar men annars inget. Är egentligen inte för varm, det krävs en ordentligt modern snökonstanläggning eller en skidarena/tunnel. Det bor trots allt 3,5 miljoner runt Köpenhamns- och Skåneområdet.

   Svara
   1. Jesper

    Jaha, okej. Synd bara att det inte prioriteras moderna anläggningar överallt, i ”lilla” Västerås med drygt 100 000 invånare, där jag bor, finns det två topp moderna konstsnöanläggningar.
    Synd om er elitskidåkare neråt i landet som inte har samma förutsättningar för att lyckas… 🙁

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *