Backintervaller på Frösön


Det blev lite blandade intervaller uppför i och omkring Ladängen på Frösön. Hade ingen skön känsla idag men blev ändå bra genomförande utan att stumna helt och hållet. Dock funkade inte pulsbandet idag men lovar att det var mer än tre laktat åtminstone. Körde först en intervall nära parkeringen i Lövsta, upp till Ladängen. Sen två kortare, Lövstabacken och Ladängen längs vänstersidan upp. Tog även tillbaka ett KOM i Lövstabacken, han som tog det innan tog tydligen ett ”billigt” KOM från mig. Kan inte påstå att man tar sig upp där på ett billigt sätt. Han var förövrigt 25 min ich efter mig i Bydalen 22k för ett tag sedan. Nog om det, dessa tider hade jag:

  • 4:08 min
  • 1:40 min
  • 2:21 min
  • 5x ”40/20”
  • 5x ”30/30”
  • 10x ”20×10”

Inte så värst mycket intervalltid men det var jobbigt ändå som vanligt, de tre avslutande blocken körde jag med stavar. Även om jag var trött och med stumna ben efter första tre intervallerna (utan stavar) så gick de korta rackarna över förväntan, något bättre än sist tycker jag. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *