4:or i halvstorm

Blev en timmes träning idag, lugn distans på 4:or tillsammans med Rickard. Har tränat 45 timmar denna november månad. Kört mer fart och mindre mängd men känner mig mer sliten och sämre form än om jag hade tränat närmare det dubbla i mängd. December månad kommer det blir mer mängd igen och som det ser ut nu, så blir det helt utan tävlingar.

Men till dagens pass så var det trevligt med sällskap men ingen av oss kände sig speciellt starka. Vi skiljdes också åt efter ett tag och efter 7 km så gjorde jag sälen och flög framåt, fastnade i något bokollon, rönnbär eller nåt. Reste mig upp och fick smaka på smiskande regnskur i den brutala motvinden och tänkte att detta är livet. Blåste omkring 11-14 m/s och hade nästan konstant sida medvind eller sida motvind, det är svårt att åka då och jag åkte på mina stavar ett flertalet gånger. Fick diagonala nerför ibland i motvinden men efter vändningen utanför Svarte fick jag medvind och staka hela vägen in till Ystad. Ska väl inte klaga för imorgon är det lovat orkanbyar, så detta var ju lugnet förre stormen. Snittade 14,1 km/h men gör som Kalla att skylla på skidorna, hade dåligt glid på mina Swenor 4:or.

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *