36 km klassiskt på 4:or

Sovit mindre än sju timmar nu i två nätter, så idag var man seg och huvudvärk hade man fått också innan dagens pass skulle påbörjas. Drog efter jobbet till rullskidbanan. Härjade runt där och försökte stå rätt på skidorna, funkar bättre och bättre även om jag ibland önskar jag kan stå tättare utför men ibland när det svänger samt är lutning så upplever jag det omöjligt. Skidorna sticker iväg lite ibland men i sammanhanget ett ganska litet problem.

Totalt var jag ute i exakt 36 kilometer, det tog 1:58 timmar. Nog det längsta ihållande passet under den här månaden faktiskt. Jag plockade 521 höjdmeter, hade 120 (62 %) i snittpuls och snitthastigheten på mina nya 4:or (endast bak) blev 18,3 km/h. Man säger att nya Swenor 4:or rullar lika snabbt som Elpex 4:or men jag upplever hittills att mina nya rullar som mina gamla, som dock var väl inkörda. Har kört drygt fem mil på de nya bakhjulen nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *