30 km skiathlon imorgon

Var åskådare idag då sprint SM avgjordes

Var åskådare idag då sprint SM avgjordes

Tävlingsfritt för mig idag med men passade på att se sprint SM som avgjordes idag. Dessförinnan var jag och min bror ute och skejtade lite. Väldig lugn åkning för att hitta känslan men passade även på trycka på lite mer ibland. Var ute och harvade runt i 80 minuter och klättrade 533 höjdmeter i det blåsiga typiska ”skånevädret”. Träffade även Måns Sunesson och hans pappa på slutet, var trevligt att prata lite.

Kvällspasset blev av modell kortare på 45 minuter. Skulle träna på att byta skidor inför loppet imorgon. Allt skulle jävlas med mig men det gick ändå bra på slutet i alla fall. Min halvskadade bror hade tydligen tänkt att träna ändå och yrade runt på mina Skintec så jag fick staka på ett av mina andra klassiska skidor jag har med mig upp hitt. Hade redan på förmiddagen lämnat in mina skidor jag ska tävla på imorgon till Swix. Tanken var att åka klassiskt och hinna åka morgondagens klassiska bana men får istället värma upp där imorgon innan loppet. Blir nog bra ändå. Blev lite skate efter skidtesterna innan jag fick ta mig till lagledarmötet. Återhämtningen blev en kaffe och ett vetebröd, inte det bästa men det var gott i alla fall. Träffade Marcus Hellners föräldrar och snackade lite med dem innan lagledarmötet drog igång. Jag fick hjälp av dem med lagning förra året, då det kördes skiathlon, men i år blir det min bror. Marcus Hellners syster och jag är förövrigt medlemmar i IF Ski Team Skåne. De där på SVT vill ju jävlas då vi herrar bara har 90 minuter på oss att hinna imål på den 31 kilometer långa banan som den faktiskt är. Allt det pga att damernas världscupsslalom ska gå i samma kanal. Jag som trodde att alla svenska tjejerna var knäskadade men hon där Hansdotter är inte så värst dålig direkt, fin med. Loppet sänds kl 10:20 på SVT och jag har startnummer 77.

Startlistan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *