Världscupsdebuten avklarat i Torsby

Sist jag tävlade i Torsby var maj 2016 uppför Hovfjället idag också uppför men inte så långt. Foto: Håkan Huselius

Då har man gjort debut i världscupen på rullskidor, låter bara konstigt att man gjort det men det är faktiskt ett faktum. Men två minuter sprint är knappast någon känd paradgren för min del, jag hann knappt komma igång innan man var i mål och hade gärna fortsatt en stund till trots detta så lyckades jag hålla 177 (91 %) i snittpuls och jag tror formen är god. Dagens sprint var platt eller gick uppför men några kurvor och några luriga passager, inte min melodi även om det gick mestadels uppför. Blev 50:e man av 55 som tog sig i mål och 20 sekunder efter täten vilket räknas om med bonussekunder och då blir det 50 sekunder efter tät men morgondagens bana är uppför sista två kilometerna och masstart så då hoppas jag hänga i så länge som möjligt, även om jag önskar den backen var minst dubbelt så lång men man kan inte få allt här i livet.

Resultat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *