Tempointervaller på regnhjul med minimala stavspetsar

Lyckades få till ett kortare pass idag, har haft en intensiv dag med inventering på Intersport så lite trött i huvudet men upplever samtidigt att huvudvärken mer eller mindre är borta, skönt det.

Till dagens pass så regnade, och stundtals kraftigt i ett kyligt Östersund denna kväll. Däremot fungerade mina regnhjul väldig väl, bra grepp och jag upplevde att de rullade snarlika riktiga tävlingshjul. Däremot så tyckte jag de var lite svåra att stå på. Jag frös en hel del och valde att inte åka mer än 40 minuter med ganska få tempoökningar men nog tillräckligt för att se hur huvudet reagera för kroppen annars kändes riktigt bra faktiskt, trots låg puls. Få erkänna att jag glömde bort att byta rullskidspetsar, för det var nämligen inte så mycket kvar som man kan se på bilden.

Imorgon åker man ner till Skövde.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *