Skåne nästa vecka

Sist jag var i Skåne var i julas, då sprang jag lite med hundarna Raj och Japp, kan nog blir några mil med dem denna vistelse med.

Jobbar imorgon med, sen en vecka semester, min näst längsta sommarsemester i mitt typ tioåriga vuxenliv. Men innan vi åker till Skåne så ska vi imorgon mellanlandar i Torsby, har nämligen förhandlat mig fram att det är jättefint där, kan också beror att det finns bra rullskidbackar. Ni få fråga Therese. 

Idag däremot så lyckades man få till dubbelpass. Efter jobb och andra frukost så gav jag mig ut på en två timmar lång tur på Marwe 7:or. Kom nästan 38 kilometer där 31 kilometer var på den vackra rullskidbanan på skidstadion, som dessutom numera är avgiftsfri att åka på. Jag var utvilad både fysiskt och mentalt (trots uppstigning strax innan kl:4) och drev på puls bra idag. Fick t.o.m. hålla igen något utför men åkte på som vanligt när det är mer lättåkt, vill försöka ha så jämn puls som möjligt på mina distanspass. 661 höjdmeter och 127 (66 %) i snittpuls hade jag. 

På eftermiddagen så körde jag och Therese styrka, det blev två olika magövningar med varandra, men också dessa fyra övningar:

  • Enbenspress i maskin, 3×8 @ 207 kg/ben
  • Legcurl i maskin, 3×8 @ 30 kg/ben
  • Tricepsdrag i maskin, 3×8 @ 38,5 kg
  • Sittande rodd i maskin, 3×8 @ 38,5 kg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *