Skaldjursburgare i Kivik och klubbintervaller i Lund

Den här var värt varenda krona.

Haft en fin (men regnig) tur på Österlen tillsammans med Therese, även tillsammans med mängder av turister. Blev en fin Skaldjursburgare i Kivik och andra lokala småköp. 

Har även tränat med min klubb IF Ski Team Skåne, intervaller i Lund. Kärt åseende som vanligt, försöker hinna träna minst en gång med klubben varje år numera då man inte bor i Skåne längre.

Dagens upplägg som Oskar höll i var en uppvärmningsrunda på 5,5 kilometer, sedan välbehövliga teknikövningar, innan intervallerna drogs igång. Vi körde tre block med fyra intervaller i varje, där sista var ren styrka. Jag körde, ryssen, smirredrag och en som liknar smirredrag. Man var lagom fin efter dessa styrkeövningar, och intervallerna gjorde ju sitt det med. 

Backen vi körde i mätte 330 meter och nio höjdmeter, det är mycket det i skånska mått. Jag hade hybris på första som gick på 54 sekunder, resten gick i princip på 57 sekunder. Jämna intervaller är ett bra tecken, jag var knappast utvilad efter varje intervall och fick bra sparring som alltid då man nästan ha någon att jaga eller blir jagad. Körde på Swenor 4:or och stakade alla intervaller. Skrämde faktiskt upp pulsen till 180 (93%) bra det av mig på korta intervaller på en minut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *