Radiointervju P4 Jämtland + slitna hjul

 

Man kan lyssna på radiointervjun här. Vet inte hur mycket som är klippt i intervjun och så men 33:50 min in i sändningen kan man lyssna på mig. Intervjun slutar efter ganska precis 50 minuter in i sändningen. Min skånska är ju inte direkt den grövsta direkt, annat var det förr i tiden kan jag lovar. Bäst för allmänheten så. Kan också nämna att Lidingöloppet hörde av sig efter jag skickade ett mail för bra längesen och fick reda på att jag fick springa med eliten om jag deltog. Hade kanske sätt mina senaste resultat. Oklart om jag springer Lidingöloppet men är öppen för att springa det då jag kan springa på en hyfsad bra tid i nuvarande form.

Pratat har jag gjort i vanlig ordning idag med, det är liksom mitt jobb att var prata och vara tydlig. Började med två timmar lugn stakning och 369 höjdmeter. Turen gick till Pagla skidstadion + lite skarv. Det finns många okända bra rullskidbanor i Norrland, Pagla skidstadion är en. Tänk om det skulle kunna finnas en i Skåne där det verkligen finns invånarantal som skulle använda en bana till max.

På eftermiddagen var det dags för sprintrace, en bana som mätte dryg en kilometer. Trots det var ett nytt ställe med en krävande bana gick det bra, kul att vi kunde mäta oss bland landets bästa junior/ungdomar. Vi körde först en prolog och sen tre heat och därefter epilog. En bra eftermiddag.

När texten(erna) börja försvinna så är det dags att byta hjul. Har haft dessa sen i början av maj och de slits väldigt snabbt när man åker mycket på rullskidbana som jag gör. Kvalitén på dessa hjul är riktigt bra annars. Och jag är inte sponsrad av Elpex utan tycker det är det bästa man kan åka på.

Så här ser nya hela hjul ut som någon i J-laget precis fått.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *