Inget Hällrace ikväll

Topptrion när Hällrace avgjordes i slutet av maj 2018, tv. Oskar Kardin, mitten och vinnaren Håkan Emilsson och jag till höger.

Det blir Hällrace men inte i min närvara och kan därför inte försvara min tredje plats ifrån förra året. Riktigt trist då jag har tränat specifikt för uppförslopp som Hällrace är, dessutom grymt arrangemang och där jag annars skulle representerat Centerpartiet. Nu gör jag det ändå idag då jag har många andra politiska saker på agendan denna tisdag. Har varit på regionstyrelsen som politiskt sekreterare och har sedan möte med kultur och fritidsnämnden tillsammans med förvaltningen och sen Allians gruppmöte följt av gruppmöte med partiet innan vi kör det extra kommunfullmäktige ikväll. 

Ingen träning idag heller men hoppas på att arbetsdagen slutar något tidigare än igår men imorgon tänkte jag springa ett kort pass på morgonen har jag tänkt. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *