Bra söndag och en bra träningsvecka

Tog ut det sista jag hade för dagen.

Trots två vilodagar så klämde jag in drygt 13 timmars träning inklusive ett styrkepass, har haft tre lediga dagar så klämde in 3-4 timmar de dagarna annars har det varit tre korta men hårda pass.

Idag däremot så körde jag tre timmars träning på förmiddagen, två timmar rullskidor klassiskt på 4:or och sen direkt efter det en timmes löpning. Det var ingen pigg kropp idag men tyckte det fungerade bra rent tekniskt, både att köra rullskidor och att springa. 16,9 km/h blev snitthastigheten när jag körde rullskidor, hade 124 (64 %) i snittpuls och tog 565 höjdmeter. Kyligt pass annars, var inte varmt men torra och fina vägar. Det var med tunga ben jag gav mig ut på min timmes löpning som gick på flack terräng och mestadels på asfalt förutom när jag sprang runt Lillsjön där det blev lite på grus. Sprang förövrigt två varv där och fick ihop 13 kilometer exakt med en snittpuls på 131 (67 %) och ett snittempo på 4:39 min/km, tror jag nog knappast haft så låg snittpuls i det snittempot förut, förutom när jag käkade betablockare, då var man ständig låg. 

Eftermiddagspass hann man med också, jag och Therese promenerade de ca: 600 meterna och körde två olika överkroppsövningar och sedan följande:

  • Dips, 3×15 
  • Boxkliv (70 cm), 3×10 (per ben) 
  • Rodd i maskin, 3×8 med 41,5 kg
  • Enbenspress i maskin, 3×8 med 207 kg (per ben)
  • Tricepsdrag i maskin, 3×8 med 35 kg

Jag var riktigt trött innan styrkepasset, som en vriddriven disktrasa men själva genomförandet var riktigt bra idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *