Årets ledare, intervaller, på plats i Skellefteå o.s.v.

Kan meddela att Parasport Jämtland-Härjedalen har utsett mig till årets ledare vilket var  överraskande men samtidigt väldigt glädjande och hedrande.

Någon vidare ledare kan jag inte påstår jag varit idag då jag umgåtts med mig själv i princip hela dagen utan att jag knappt pratat med någon annan. Jag började med att köra skejtintervaller innan jag åkte vidare till Skellefteå. Dagens intervaller kändes bra, kom lätt upp i puls men återhämtade mig bra. Jag började med ett A2/tröskeldrag och sen två kortare hårdare drag, dessa såg följande ut:

  • Tid: 12:10 min – Distans: 4,23 km – Snitthastighet: 20,9 km/h – Snittpuls: 166 (86 %) – Maxpuls: 175 (90 %) – Höjdmeter: 105 m
  • Tid: 3:12 min – Distans: 1,19 km – Snitthastighet: 22,2 km/h – Snittpuls: 175 (90 %) – Maxpuls: 182 (94 %) – Höjdmeter: 29 m
  • Tid: 3:21 min – Distans: 1,05 km – Snitthastighet: 18,7 km/h – Snittpuls: 174 (90 %) – Maxpuls: 183 (95 %) – Höjdmeter: 51 m

Efter intervallpasset åkte jag till Skellefteå, tyvärr själv då vi inte blir något stafettlag i år p.g.a. sjukdom. Att åka miltals själv i min Ford har jag gjort många gånger förr och det gick bra även denna gång. Väl på plats i Skellefteå så passade jag på att staka en timme på de fina banorna som det verka vara här, blev en del åkning på 10:an som vi ska köra femmilen på och lite på morgondagens bana, som jag alltså inte åker.

Motiveringen.

Dagens lunchstopp utanför Dorotea.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *