3x Lilljön med vagn

Bild från sist vi sprang trösklar tillsammans runt Lillsjön.

Tog en tur till Lillsjön med Lova i vagnen, väl där blev det tre till antalet varv runt sjön i tröskelintensitet med två minuters vila mellan varven. Klockan ville förstås inte vara med och visade denna torsdag ingen pulsangivelse alls, men det kändes stabilt utan att gå på rött. Kanske var lite väl försiktigt på första intervallen. Lite snabbare än sist då jag sprang med vagn och trösklar runt Lillsjön. Ett varv runt sjön är 2,56 kilometer, nio höjdmeter och underlaget är cirka hälften asfalt och hälften på grusväg. Resterande fakta:

  1. 9:49 min – 3:50 min/km snittempo
  2. 9:37 min – 3:45 min/km snittempo
  3. 9:36 min – 3:44 min/km snittempo

Trots en vardag och på förmiddagen så var det många runt naturreservatet Lillsjön, skoj och bra på många sätt. Men blir lätt irriterad på diverse folk som typ hundägare som inte kopplar sin hund och också inte har koll på sin hund. Är väl typ samma folk som röstar på SD och skyller på invandringen men man kan inte själv uppföra sig. Såg också någon som körde bil och pratade i telefon och han inte stanna för en synskadad man som skulle passera en väg. Fan, men träningen gick väl bra i alla fall. 

Stör mig på folk, koppling, synskadad 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.