36,5 km klassiskt + gym

Man få glädjas att det blir längre och ljusare dagar åtminstone.

Idag var det inte lätt att motivera sig att ge sig ut i blåsten och åka längdskidor, skitiga spår, bitvis stenhårt samt att det var svårt att få fäste på skinskidorna idag gjorde förmiddagspasset segt. Tur att man hade sällskap från och till så tiden gick åtminstone. Skidorna gick långsamt och alla åkte om mig hela tiden trots jag försökte ”ligga på” framförallt uppför men med 116 (60 %) så säger det väl en hel del att jag inte direkt förtog mig. 792 höjdmeter, 36,5 kilometer på 2:26 timmar var det jag mäktade med denna förmiddag. 

På eftermiddagen blev det ett kort men effektivt styrkepass, där jag endast körde ben och bål. Det var mycket folk som det bruka vara i januari månad efter alla nyårslöften ska infrias, men kunde trots det göra det jag ville och utan någon väntan. Skönt det när det ändå flyter på. Förutom plankan och TRX som var dagens bålträning så körde jag dessa tre benövningar:

  • Enbenspress i maskin, 3×8 @ 207 kg
  • Vadpress i maskin, 3×10 @ 297 kg
  • Legcurl- enbens i maskin, 3×8 @ 32,5 kg

Efter gårdagens massage så har jag fått värsta träningsvärk eller om man ska kalla det massagevärk. Bra det att det känns och hoppas strålningen försvinner i armbågen inom de närmaste dagarna. Kändes hursomhelst klart bättre idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *